De familie Van den Hombergh is een horecafamilie pur sang. Al sinds 1951 zijn ze de trotse uitbaters van Hostellerie De Maasduinen, waarin een hotel, een restaurant en een brasserie gevestigd zijn. In 2006 kwam daar IJssalon De Zeuten Inval bij, waar op ambachtelijke wijze ijs wordt gemaakt.
Geheel in de lijn van de familietraditie wordt ook het ijs volledig volgens eigen receptuur bereid. De ijsbereiders gingen er speciaal voor in België in de leer: ijs maken is immers een vak apart.
Inmiddels staan er zo’n twintig huisgemaakte en enkele bekroonde ijssoorten van het eigen N’ICECREAM ijs op de menukaart en daar komen ieder seizoen weer nieuwe smaken bij. Uren staan de ijsbereiders in de keuken om het perfecte recept te vinden.
Geniet het hele jaar op ons terras aan de Markt of in de ijssalon van diverse ijscoupes, koffie met Limburgse vlaai en kleine gerechten.
* IJssalon De Zeuten Inval heeft de derde plaats behaald bij De Gouden IJsspatel 2015! De ijssmaak yoghurt stond centraal tijdens de landelijke wedstrijd. De jury keek naast de smaak van het ijs ook naar de werkwijze. Hygiëne, beroepshouding en presentatie speelden een grote rol bij de beoordeling *