Een van de meest geboekte workshops van Zaerums Genieten betreft die met de uitdagende naam Primitief Roken, Koken en Stoken. Een ruige activiteit die vaak wordt georganiseerd voor bedrijven, tijdens familiedagen en voor vriendengroepen. Eerst zelf gaten graven en vuur stoken, dan eten voorbereiden en vervolgens laten garen in die vuurkuilen. U rookt een joekel van een zalm, braad heerlijke bierkippen en kookt soep in een grote ketel die aan een ouderwetse driepoot boven het vuur hangt.
Tussendoor krijgt u ook nog een introductie in de wereld van het bierbrouwen inclusief een proeverij van regionale streekbieren, of een introductie in de wereld van het wijn maken inclusief een proeverij van onze eigen wijnen; de keuze is aan u! Zaerums Genieten doet alles op locatie voor groepen vanaf 10 personen.
Wilt u een wel heel bijzondere actieve smaakbeleving hebben voor uw bedrijf, familie of vriendengroep neemt u dan met contact op met Zaerums Genieten
Op afspraak.